WES STRESS

Wie is WES ?

AANGENAME KENNISMAKING !

Ik ben WES (38j.) en elektrische installaties zijn de kern van mijn professioneel bestaan.

Op mijn 16de vatte ik de studie ELEKTROTECHNIEKEN aan in Don Bosco Hoboken alwaar ik afstudeerde met een A2 diploma.

Een 7de specialisatiejaar in " STUUR- & BEWAKINGSTECHNIEKEN " vervolledigde mijn basispakket als professioneel elektricien.

Nog voor het behalen van mijn einddiploma werd ik reeds gecontacteerd door het bedrijf "EGEMIN" waar ik stage liep, ze boden me meteen een vast contract aan.

In de "SECURITY - DIVISION" stond ik mee in voor het aanleggen van beveiligingsinstallaties (camerabewaking, branddetectie, toegangscontrole, alarminstallaties).

Vervolgens rolde ik in de afdeling PROJECTS en bouwde mee aan grote elektrische installaties in verschillende sectoren (maritiem, retail, automotive, chemie, etc.).

Het volledige pakket van algemene elektriciteit alsook de stuur- en bewakingstechnieken werden steeds tot een goed einde gebracht en leidden tot de functie "ploegbaas".

Met het ondernemerschap in mijn achterhoofd draaide ik nog 1 jaar mee met een residentiële elektricien om ook daar de nodige ervaring op te doen. 

Gezond verstand en zin voor avontuur brachtten mij uiteindelijk tot de oprichting van mijn eigen zaak (oktober 2015).

Los van technisch correcte installaties en het esthetische aspect draag ik ook klantvriendelijkheid en goede communicatie hoog in het vaandel.

 

 

 

 

 

Voor een vrijblijvende offerte

Druk op de OFFERTE knop ! Indien U een vraag heeft, CONTACT me !

Offerte Contact